Ons Team

Verpleging

Bij Thuiszorg Emanuel beschikken wij over verschillende verpleegkundigen, die allen hun eigen functie en taken zorgvuldig uitvoeren. Onze wijkverpleegkundige helpt u graag verder met het aanvragen van een persoonsgebonden budget, waarna ze u tevens helpt zoeken naar de voor u passende zorg. Hierbij wordt gekeken naar wat u zelf nog kunt, waar uw omgeving u bij zou kunnen helpen en welke verpleging en/of verzorgingen een vereiste zijn, zodat u, indien gewenst, langer in uw huidige woning zou kunnen verblijven.
Samen zoeken-, en vinden jullie de juiste zorg, waarna de passende zorg wordt vastgelegd in een overzichtelijk zorgplan, zodat u ten alle tijde weet waar u aan toe bent.

Zorgverleners

Het team van Thuiszorg Emanuel bestaat uit sterk gekwalificeerde zorgverleners, die ervoor zijn om u binnen verschillende aspecten te ondersteunen. Hierbij krijgt u gegarandeerd en ten alle tijden vaste gezichten te zien, zodat de lijnen kort-, en eveneens betrouwbaar zijn.
J78HWtNA

Huishoudelijke hulp

Lukt het u niet meer om uw huishouden zelf op orde te maken-, en te houden? Ook dan zijn we er voor u. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wat u zelf nog kunt en/of ambieert uit te oefenen, zodat we u enkel de nodige aspecten uit handen nemen.

Cliëntenportaal

Indien u gebruik maakt van onze thuiszorg, verkrijgt u gratis toegang tot uw digitale zorgdossier via het cliëntportaal van Carenzorgt. Binnen dit cliëntportaal zijn alle partijen die u zorg verlenen nauw met elkaar verbonden, zodat iedereen elkaar, wanneer nodig, kan informeren over de voor u nodige zorg. In dit cliëntenportaal is tevens zichtbaar wanneer wij de zorg komen leveren, zodat u weet wie wanneer, welke zorg komt leveren.

Palliatieve zorg/24 uurs-zorg

Zowel voor de cliënt als voor de naasten van de cliënt, is het van groot belang dat de zorg, vooral binnen de laatste levensfase van de cliënt, van hoogstaande kwaliteit is. Hierom leveren wij niet alleen de nodige zorg, maar denken wij ook met u mee door belangrijke onderwerpen bespreekbaar te maken, zoals:
Kwaliteit van leven van de cliënt;
Hoe de cliënt met bepaalde symptomen om kan gaan;
Welke afspraken er gemaakt dienen te worden;
De wensen van de cliënt;
Steun aan de cliënt en zijn/haar naasten.