Liefde voor de zorg

Direct zorg verlenen
Kleinschalig en persoonlijk
Deskundige zorgverleners
ISO 9001 gecertificeerd

Hoe wij u kunnen helpen

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen maar heeft u daar wat ondersteuning bij nodig dan bent u bij Thuiszorg Emanuel in goede handen.
01
Gradation Image
Direct zorg verlenen
Meld u aan en ontvang binnen 24 uur zorg.
02
Gradation Image
Kleinschalig en persoonlijk
Vaste medewerkers en korte lijnen.
03
Gradation Image
Deskundige zorgverleners
Thuiszorg Emanuel werk met bevoegde en bekwaamd personeel. Daarbij geven wij ook bijscholing waardoor de medewerker altijd up to date is van de wijzigingen in de zorg.
04
Gradation Image
ISO 9001 gecertificeerd
Thuiszorg Emanuel werkt er hard aan om zich aan alle randvoorwaarden te houden en streeft naar verbetering.

Liefde voor de zorg

Thuiszorg Emanuel

Thuiszorg Emanuel Biedt haar cliënten kwaliteit. Door onze kleinschaligheid zijn al onze medewerkers erg betrokken bij de persoonlijke en professionele zorg. Onze missie is zorg leveren van hoog niveau, effectief, efficiënt en afgestemd op de behoeften van de cliënt.
U krijgt bij Thuiszorg Emanuel vaste medewerkers die deel uitmaken van een vaste team. U krijgt een vaste zorgcoördinator. Thuiszorg Emanuel vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Daarnaast houden we rekening met uw persoonlijke wensen en verlangens en zijn we ingespeeld op de verschillende culturele achtergronden.
V_kmR7jw
76WLs23w

Onze Visie

Ons visie is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Thuiszorg Emanuel streeft ernaar om haar cliënten hun regie te laten behouden. Er is niks mooiers dan de zeggenschap in eigen handen te houden. Uiteraard zijn wij er om sturing te geven en willen wat dat de cliënt de regie in eigen handen houdt.
Wij adopteren ons aan uw manier van leven en respecteren onze cliënt zodat de cliënt zo gelukkig mogelijk in haar of zijn eigen omgeving kan blijven wonen met ondersteuning van Thuiszorg Emanuel.

Big scholing

Aantoonbaar bekwaam; ben jij dat al?
Als verpleegkundige of verzorgende IG wil je voor minimaal 3 verpleegtechnische vaardigheden bekwaam zijn. Tijdens deze carrouseldag heb je de mogelijkheid vaardigheden te oefenen.

Vacatures

Bent u vrijwilliger, mantelzorger of bent u iemand die graag in de zorg wil werken?
Als Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) draag je zorg voor onze cliënten die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden.