Liefde voor de zorg

Concrete zorgverlening
Kleinschalig en persoonlijk contact
Deskundige zorgverleners
ISO 9001 gecertificeerd

Hoe wij u kunnen helpen

Wenst u, ongeacht uw gezondheid, zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, maar biedt de nodige ondersteuning u de juiste handvatten om dit te kunnen blijven doen? Bij Thuiszorg Emanuel bent u, mede door onze oplossingsgerichte aanpak en passende bevoegdheden, enkel in de beste handen.
01
Gradation Image
Directe zorgverlening
Meld u aan en ontvang binnen een tijdsbestek van 24 uur de zorg die bij u past.
02
Gradation Image
Kleinschalig en persoonlijk
Deze passende zorg wordt mede mogelijk gemaakt door onze doelgerichte kleinschaligheid-, en persoonlijke interactie.
03
Gradation Image
Deskundige zorgverleners
Wij werken enkel met bevoegd en tevens bekwaam personeel, dat door onze regelmatige bijscholingen te allen tijde over de juiste affiniteit beschikt, om u van de juiste zorg te kunnen voorzien.
04
Gradation Image
ISO 9001 gecertificeerd
Thuiszorg Emanuel is ISO 9001 gecertificeerd en streeft naar een verbetering, waarin alle randvoorwaarden centraal staan.

Liefde voor de zorg

Thuiszorg Emanuel

Thuiszorg Emanuel zorgt er te allen tijde voor dat haar patiënten enkel behandeld worden middels de beste kwaliteit. Door de kleinschaligheid binnen Thuiszorg Emanuel zijn onze medewerkers erg betrokken bij zowel de persoonlijke-, als de professionele zorg, waarmee onze missie waterdicht wordt nageleefd; bij Thuiszorg Emanuel leveren wij, en ontvangt u, enkel diensten van hoog niveau, die zo effectief en tevens efficiënt mogelijk afgestemd zijn op de behoefte van u als cliënt, of op die van uw naaste.
V_kmR7jw
76WLs23w

Onze Visie

Bij Thuiszorg Emanuel gaan onze missie en visie hand in hand. Waar we er binnen onze missie naar streven om onze diensten zo effectief-, efficiënt-, en persoonlijk mogelijk te leveren, streven we er binnen onze visie naar om, terwijl we dat doen, enkel zorg van de beste kwaliteit te bieden. Hierin achten wij het belangrijk dat de cliënt de regie in handen heeft, en wij hem/haar enkel de juiste handvatten bieden voor het behouden van deze, vaak geliefde, controle.

Bijscholing

Aantoonbaar bekwaam; ben jij dat al?
Wanneer je werkzaam bent als verpleegkundige of verzorgende IG, wens je voor minimaal 3 verpleegtechnische vaardigheden bekwaam te zijn. Bij Thuiszorg Emanuel bieden we je, door middel een carrouseldag, de mogelijkheid om, indien je dit nog niet bent, zo bekwaam mogelijk te worden, zodat onze cliënten enkel van de beste zorg worden voorzien. Tijdens deze carrouseldag staan de persoonlijke ontwikkelpunten centraal, zodat je er te allen tijde toe in staat bent om enkel optimale zorg te kunnen leveren.

Vacatures

Bent u vrijwilliger, mantelzorger of bent u iemand die graag in de zorg wil werken?
Als Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) draag je zorg voor onze cliënten die zichzelf (tijdelijk) niet kunnen redden.