Thuiszorg Gouda

Bij Thuiszorg Emanuel stellen we het leveren van gekwalificeerde zorg, die afgestemd is op de zorgbehoeften en persoonlijke wensen van de patiënt, te allen tijde centraal. Daarbij streven we ernaar enkel de beste kwaliteit zorg te leveren, en bieden we niet alleen deskundige thuiszorg op maat, maar zijn we er, met oog op onze kleinschalige-, en tevens persoonsgerichte werkwijze, tevens toe in staat om het de cliënt zo comfortabel mogelijk te maken. Van origine is Thuiszorg Emanuel gevestigd in Zoetermeer, maar om u, of uw naaste, optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden we ook thuiszorg op locatie, in Gouda.

Verplegende zorg

Thuiszorg Emanuel bestaat uit een team verschillende verpleegkundigen, die stuk voor stuk goed zijn in hun vak, en allen hun eigen taken en functies vervullen. Onze wijkverpleegkundigen helpen u dan ook met liefde verder bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget, waarna ze u eveneens zou kunnen helpen zoeken naar de zorg die het best bij u past. Naast een kritische kijk op de juiste zorg, wordt hierbij ook gekeken naar wat u zelf nog kunt, waar uw omgeving u bij zou kunnen helpen en naar welke zorg een vereiste voor u is, zodat we u enkel het, voor u genodigde, uit handen zullen nemen. Gezamenlijk gaan we op zoek naar de juiste zorg, waarna de passende zorg wordt geregistreerd in een overzichtelijk zorgplan, zodat u altijd in kunt zien waar u aan toe bent. De verpleegkundigen van Thuiszorg Emanuel zijn, onder andere, opgeleid om u te verplegen bij:

 • het bestrijden van pijn;
 • het verzorgen van wonden;
 • het verwezenlijken van behandelingen met een infuus;
 • het verwisselen van een katheter.

Persoonlijke verzorging

Thuiszorg Emanuel biedt op, naar wens afgesproken tijden, hulp bij het uitvoeren van alledaagse handelingen, zoals:

 • Wakker worden;
 • Aan- en uittrekken van steunkousen;
 • Wassen/douchen/het waarborgen van de persoonlijke hygiëne;
 • Aan- en uitkleden;
 • De dag beëindigen.

Begeleiding

Bij Thuiszorg Emanuel beschikken wij over verpleegkundigen, die ieder hun eigen functies en taken zorgvuldig uitvoeren. Een van onze wijkverpleegkundigen helpt u graag verder met het aanvragen van een persoonsgebonden budget, waarna ze u tevens helpt zoeken naar de passende zorg, waar u het meest baat bij zal hebben. Hierbij wordt gekeken naar wat u zelf nog kunt, waar uw omgeving u bij zou kunnen helpen en welke verpleging en/of verzorgingen een vereiste voor u en/of uw naaste zijn, zodat u, indien gewenst, langer in uw huidige woonomstandigheden zou kunnen blijven voortleven. Samen zoeken-, en vinden jullie de juiste zorg, waarna de passende zorg wordt vastgelegd in een overzichtelijk zorgplan, zodat u ten alle tijde weet waar u aan toe bent, en deze eenvoudig voor u terug te vinden is. De verpleegkundigen van Thuiszorg Emanuel zijn, onder andere, opgeleid om u te verplegen bij:

 • pijnbestrijding;
 • wondverzorging;
 • behandelingen met een infuus;
 • het verwisselen van een katheter.

Thuiszorg in Gouda

Indien u, of iemand in uw omgeving, baat heeft bij het ontvangen van thuiszorg in de vorm van verplegende zorg, persoonlijke verzorging of begeleiding, staan we bij Thuiszorg Emanuel eveneens voor u klaar door middel van onze liefdevolle en persoonlijke thuiszorg, die wordt uitgevoerd door een van onze meest gekwalificeerde verpleegkundigen

Naast thuiszorg in Gouda, is het ook mogelijk om huishoudelijke hulp in Gouda te kunnen krijgen. Deze huishoudelijke hulp is speciaal ontwikkeld voor hen die hun huis zelf niet langer bij kunnen houden, en voor wie de huishoudelijke hulp van belang is, wat het behouden en/of verbeteren van de levenskwaliteit betreft. 

Cursus voorbehouden handelingen

Ook is het mogelijk om de cursus voorbehouden handelingen te volgen bij Thuiszorg Emanuel. In deze cursus, die vier dagen duurt, leert u voorbehouden handelingen die u, na het behalen van het certificaat, geheel zelfstandig kunt uitvoeren. De cursus vergt een eenmalige bijdrage van €500 euro.

uLmqvYvQ