Thuiszorg Zoetermeer

Thuiszorg Emanuel biedt thuiszorg aan in heel Zuid-Holland, waaronder ook Zoetermeer. Heeft u, of iemand in uw omgeving, behoefte aan thuiszorg? De gekwalificeerde zorgverleners van Thuiszorg Emanuel hebben jarenlange ervaringen bij het geven van persoonlijke begeleiding, het helpen bij de persoonlijke verzorging en verplegende zorg. Wij kunnen deze thuiszorg bij u thuis in Zoetermeer bieden. Hieronder lichten wij onze diensten nog iets verder toe:

Verplegende zorg

Bij Thuiszorg Emanuel selecteren wij ons personeel zorgvuldig. Een persoonlijke aanpak en gekwalificeerd personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Vanwege onze persoonlijke aanpak zult u, of de zorgbehoevende, altijd een bekend gezicht zien.

Handelingen die wij onder andere kunnen verzorgen zijn:

  • Hechtingen verwijderen;
  • Het toepassen van zwachtel en verbandtechnieken;
  • Stomazorg;
  • Het verzorgen van wonden.

Persoonlijke verzorging

Thuiszorg Emanuel biedt op, naar wens afgesproken tijden, hulp bij het uitvoeren van alledaagse handelingen, zoals:

  • Helpen uit bed te komen;
  • Helpen bij het aankleden van de cliënt;
  • Helpen bij hygiënische handelingen zoals tandenpoetsen.

Begeleiding

Thuiszorg Emanuel biedt begeleidende zorg en ondersteuning aan voor:

  • Mensen met beperkingen zoals een handicap;
  • Mensen met lichamelijke beperkingen;
  • Mensen met psychische klachten en stoornissen.

Persoonsgebonden budget

Onze wijkverpleegkundige helpt u graag verder met het aanvragen van een persoonsgebonden budget, waarna ze u tevens helpt zoeken naar de voor u passende zorg. Heeft u meer vragen over het financieren van onze zorgdiensten? Bekijk dan onze pagina over de financiering van de zorg.

76WLs23w

Huishoudelijke hulp in Zoetermeer

Naast thuiszorg in Zoetermeer bieden wij ook huishoudelijke hulp in uw huis in Zoetermeer aan. Lukt het u niet meer om uw huishouden zelf op orde te maken-, en te houden? Ook dan is Thuiszorg Emanuel er voor u. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wat u zelf nog kunt en/of ambieert uit te oefenen, zodat we u enkel de nodige aspecten uit handen nemen.

Zorgverleners

Het team van Thuiszorg Emanuel bestaat uit sterk gekwalificeerde zorgverleners, die ervoor zijn om u binnen verschillende aspecten te ondersteunen. Hierbij krijgt u gegarandeerd en ten alle tijden vaste gezichten te zien, zodat de lijnen kort-, en eveneens betrouwbaar zijn.

Cursus voorbehouden handelingen

Tijdens de vierdaagse praktijktoetsing ‘Voorbehouden handelingen’, komen de meest voorkomende handelingen binnen de thuiszorg aan bod. De cursisten die deelnemen aan deze praktijktoetsen bereiden zichzelf voor door middel van e-learning, en zorgen er dan ook zelf voor dat ze de theorie beheersen wanneer zij deelnemen aan de praktijktoetsing. De inhoud van de cursus biedt de cursisten de mogelijkheid om de meest voorkomende voorbehouden-, en risicovolle handelingen te laten toetsen, zodat deze er zeker van zijn correct te kunnen handelen.

Na het volgen van de cursus voorbehouden handelingen ontvang je het digitale zorgscholing certificaat als je voldaan hebt aan de volgende voorwaarden: actieve deelname, 100% aanwezigheid en voldoende kennis en de gewenste vaardigheden. Met dit certificaat op zak kunt u voorbehouden handelingen verrichten die je behaald hebt tijdens de cursus en aan kunt tonen met uw certificaat.