Begeleiding

Begeleiding

Thuiszorg Emanuel biedt begeleidende zorg en ondersteuning aan voor mensen met een beperking zoals een handicap, maar ook aan mensen die hinder ondervinden van psychosociale-, verslavings-, en/of overige psychische problematiek.

Voorbeelden van psychosociale problemen zijn:

  • (Ongeneeslijke) ziekte;
  • Lastige revalidatie;
  • Burn-out klachten.

Voorbeelden van psychische problemen zijn:

  • Autisme Spectrum Stoornis;
  • Schizofrenie;
  • Onverklaarbare lichamelijke klachten.

Heeft u, of een dierbare, last van deze klachten, of een van de vele andere mogelijke klachten dan biedt begeleidende zorg van Thuiszorg Emanuel uitkomst. Wij bieden begeleidende zorg van hoge kwaliteit.

Nurse Talking To Senior Man In Residential Care Home

Het doel onze dienstverlening

Psychologische- en/of gezondheidsproblemen kunnen uw leven totaal veranderen. Met kwalitatieve begeleidende zorg kunnen wij een hoop van de dagelijkse problemen uit handen nemen. Hierdoor kunnen cliënten langer thuis wonen en verbeteren we de levenskwaliteit van de cliënt.

Meer informatie over onze dienstverlening of wilt u begeleiding voor uzelf of een naaste aanvragen? Neem contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Zorgverleners van Thuiszorg Emanuel

De zorgverleners bij Thuiszorg Emanuel zijn sterk gekwalificeerd en ervaren. Tevens vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk, hierdoor zult u veelal door dezelfde personen geholpen worden. Dit houdt de lijnen kort en betrouwbaar voor de cliënt.

Neem direct contact met ons op