Verpleging

Verpleging

Thuiszorg Emanuel biedt kwalitatieve hulp voor mensen die behoefte hebben aan bepaalde verpleegkundige handelingen. Deze dienstverlening is ontwikkeld om professionele thuisverpleging te kunnen bieden aan mensen met lichamelijke klachten.

Bij Thuiszorg Emanuel werkt gekwalificeerd personeel dat kan helpen bij de volgende handelingen:

  • Verpleegkundige handelingen als wondverzorging;
  • Stomazorg;
  • Katheteriseren;
  • Infuus inbrengen;
  • Hechtingen verwijderen;
  • Transfusie uitvoeren;
  • Het toepassen van zwachtel en verbandtechnieken.

Deze verpleegkundige handelingen vragen om een professionele aanpak, dit kunt u laten uitvoeren door een gekwalificeerd verpleegkundige.

76WLs23w

Het doel onze dienstverlening

Gezondheidsproblemen kunnen het dagelijkse leven van een persoon drastisch veranderen. Dit kan leiden tot vele ziekenhuisbezoeken. Dit terwijl verpleging in een vertrouwde omgeving zoals de eigen woning van een cliënt juist zo fijn kan zijn. Hierdoor hebben wij als doel om de cliënt zo professioneel en persoonlijk mogelijk in de eigen omgeving te kunnen verzorgen. Dit ontregelt het dagelijks leven zo min mogelijk waardoor er tijd over blijft voor de leuke momenten in het leven.

Meer informatie over onze dienstverlening of wilt u thuiszorg voor uzelf of een naaste aanvragen?
Neem contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Waarom Thuiszorg Emanuel?

Bij Thuiszorg Emanuel staan de kernwaarden persoonlijk, liefdevol en professioneel voorop. Dit proberen wij bij ieder bezoek zo goed mogelijk uit te stralen. De werkzame verpleegkundige bij Thuiszorg Emanuel worden selectief uitgekozen om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen.

Neem direct contact met ons op